Kezdje velünk a vásárlást! Játék, ajándék, szabadidős és autós kellékek egy helyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +36307999093

Mini autós vezeték nélküli porszívó
Mini autós vezeték nélküli porszívó
45,68 $

Mini autós vezeték nélküli porszívó

Mini autós vezeték nélküli porszívó
Mini autós vezeték nélküli porszívó
Mini autós vezeték nélküli porszívó
Mini autós vezeték nélküli porszívó

Hatalmas teljesítmény egy kis eszközben! A jelenleg piacon lévő kézi porszívók között ritka az ilyen nagy szívóerő! A porszívó teljesítménye akár 120W is lehet! Ráadásul nem kell megbirkózni a kusza kábelekkel, és azon gondolkodni, vajon elér-e a csomagtartó tisztításához. A mi modellünk vezeték nélküli, beépített akkumulátor gondoskodik arról, hogy akár egy egész autót kiporszívózzon vele. 

Az autómosó látogatása gyakran hosszú sorokkal, költségekkel és egy piszkos porszívóval társul, amellyel nagyon sokan porszívózzák az autóikat. Az ilyen porszívóval történő tisztítás nem higiénikus és sok baktériumot hagy maga után, ezért a hordozható porszívó a tökéletes megoldás.

A belső HEPA szűrő megakadályozza a legkisebb porok kifúvását, fertőtleníti a rajta áthaladó levegőt, és ezenkívül megvédi a készülék motorját a sérülésektől. A szűrőnek köszönhetően a porszívó nem veszíti el teljesítményét, és szívóereje állandó. A szűrő könnyen eltávolítható és folyó víz alatt mosható, ami lehetővé teszi ismételt használatát.

A porszívó jól működik mind az autóban, mind otthon, például a kanapén vagy kisebb szennyeződések felszívására bárhol. Gyorsan megtisztíthatja otthonát anélkül, hogy elő kellene vennie a klasszikus porszívót.

A praktikus, fogantyúval ellátott tárolótáska lehetővé teszi a porszívó kényelmes tárolását és szállítását a készletben található összes tartozékkal együtt. 

Az akkumulátor lemerülése után csatlakoztassa az áramforráshoz (mellékelt USB-kábellel), lehet autós töltő, laptop vagy hálózati töltő.

Az a hely, ahol az összes szennyeződés felhalmozódik, átlátszó, ami azt jelenti, hogy láthatjuk, mikor kell üríteni. Ennek köszönhetően a porszívó soha nem lesz eltömődve. A tartály eltávolításához nyomja meg azt a gombot a porszívón, amely oldja a zárat, vegye ki a szűrőt, tisztítsa meg, majd helyezze vissza és zárja le a tartályt.

A porszívó nedvesen és szárazon is használható.

Csomag tartalma:

-kézi porszívó

-hordozó táska

-3 különböző szívófej

-réstisztító

-kefe

-hosszabbító cső

-kábel

 

 

Tulajdonságok:

típus: ciklon – porzsák nélküli​

teljesítmény: 120W

tápegység: USB

sebesség: 29000-31000rpm

akkumulátor: 2000mAh

méretek (hossz / magasság): 35 / 11cm

kábel hossza: 100cm

súly: 0,5 kg

Raktáron   (50 db)
45,68 $
Adatok
Cikkszám
amillion9779