Kezdje velünk a vásárlást! Játék, ajándék, szabadidős és autós kellékek egy helyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +36307999093

Éjjellát szemüveg

Éjjellát szemüveg
Éjjellát szemüveg
Éjjellát szemüveg
Éjjellát szemüveg
Éjjellát szemüveg
Éjszakai Szemüveg a biztonságos vezetéshez, autósok számára kifejlesztett, főként éjszakai körülményekhez javasolt HD vision védőszemüveg. A speciális lencse védi a szemet a vakító fényhatásoktól, a zavaró villanásoktól és a fárasztó csillogástól, vibrálástól. A lencsék kiszűrik a káros fényhatásokat, megszínezik a szemet fárasztó hideg fényeket, növelik a kontrasztot, ezáltal biztonságosabbá teszik a vezetést. A szem nem fárad olyan gyorsan, ráadásul élesebben és részletesebben látsz vele éjszaka is, így minden szempontból javasolt a használata télen-nyáron, esőben, ködben, napsütésben, hóesésben, akár nappal, akár éjjel is. Nemcsak hasznos, de jól is néz ki. Unisex, nőknek, férfiaknak egyaránt kényelmes viselet a csekély súlya miatt. Hosszabb távon is használható bárhol, bármilyen időjárási körülmények között!
A szemüveg előnyei:
- javítja a látást korlátozott viszonyok között: ködben, alkonyatkor, esőben, hóban, vagy éjszaka
- biztonságosabb és kevésbé fárasztó vezetés
- 100% UVA/UVB védelemmel (UV400)véd napsütéstől
- UV-szűrővel véd a napsütéstől
- univerzális méret
- modern design
- nőknek és férfiaknak
- a szemüveg méretei: szár hossza 134mm, lencse: 57mm x 48mm. Szélessége 139mm
Működése: Ehhez hasonló védőszemüvegeket gyártottak a hagyományos, 50-60 Hz-es monitorok használatához is irodai dolgozóknak. Régebben a vibráló számítógép monitorok a több órai használat miatt rendkívüli módon fárasztották a szemet. A sárgított, UV szűrős lencse szűr, így azon keresztül nézve a pupilla jobban zár, vagyis a szembe jutó fény sem zavaró már annyira. Az éjszakai vezetés közben a sötétben a pupilla jobban nyit, ezért a szembe jutó reflektorok fénye vakíthat, ráadásul a hideg xenon fények, vagy az út menti reklámok csillogása, csillámlása is zavaró lehet egy idő után, nem beszélve a ködről, esőről, hóról. A védőszemüveget használva az éjszakai vezetésnél a szembe jövő autók fénye már nem lesz olyan vakító és így nem lesz fárasztó a sötétben való vezetés sem. Jól használható szélsőseges időjárási körülmény között is.
A kép illusztráció! A csomagolás és a termék részletekben esetenként eltérhet!

                                              Ezeket a termékeket is Neked ajánljuk!

                                                                   

Nincs raktáron
9,66 $
Nincs raktáron
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Google Termék Kategória
524
Gyártó
Prolight
Hiányosságok és hibák
Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Cikkszám
amillion0146