Kezdje velünk a vásárlást! Játék, ajándék, szabadidős és autós kellékek egy helyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +36307999093

Charlie csoki szökőkút

Charlie csoki szökőkút
Charlie csoki szökőkút
Charlie csoki szökőkút
Charlie csoki szökőkút
Charlie csoki szökőkút

Lepje meg vendégeit ezzel a kompakt csoki szökőkúttal.

 

Te is édesszájú vagy? Biztosra veszem, ha te nem is, de van olyan ismerősöd, aki biztosan az… Lepd meg magadat, családodat vagy barátaidat ezzel a mini 3 szintes csokoládé szökőkúttal, garantáltan örülni fog neki mindenki!

Rendkívül jó parti kellék, de desszertnek se utolsó a hétvégi ebéd után. A szintekről ízlésesen zuhan alá az olvadt csokoládé, amelybe gyümölcsöket, süteményeket vagy tortákat mártogathattok. Feldobhatsz vele bármilyen bulit, családi eseményt, de akár esküvőt is.

 

Az elegáns stílus és mosogatógép számára biztonságos alkatrészek, a cserélhető gyüjtő edénnyel és csendes motornak köszönhetően a fondü szökőkút tökéletes kiegészítője lesz minden különleges alkalomnak.

 

Az egyszerű kezelés és karbantartás, a kis helyigény a csokoládé szökőkútját kiváló segítővé teszi a konyhában és akár zártkörű rendezvényeken is.

Nincs raktáron
35,18 $
Nincs raktáron
Adatok
Hiányosságok és hibák
Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Cikkszám
amillion3576