Kezdje velünk a vásárlást! Játék, ajándék, szabadidős és autós kellékek egy helyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +36307999093

Autós felfújható ágy, kompresszoral
Autós felfújható ágy, kompresszoral
64,82 $

Autós felfújható ágy, kompresszoral

Autós felfújható ágy, kompresszoral
Autós felfújható ágy, kompresszoral

KÉNYELMES ALVÁS, ÚTKÖZBEN IS!

Van, aki esküszik a sátorozás semmihez sem fogható élményéhez, ám vagyunk páran, akik ezt az élményt egy puha ágyra vagy matracra bármikor elcserélnénk. Hát, nekünk tervezték meg ezt az autós üléshez tervezett felfújható matracot! Nem kell többet a sátorban, az ég alatt aludni, a “természetnek” kitéve, kényelmesen az autó hátsó ülésében is álomra hajthatjuk a fejünket. (Sátorozók is örömmel választhatnak egy ilyen matracot, egy-egy kiadós viharos, esős éjszaka átvészelése érdekében!)

HŰ TÁRS, EGY HOSSZÚ AUTÓÚTON!
Fesztivál, kirándulás, túrázás, ha autóval vágsz neki az útnak, ez a matrac hű társad lesz, egy pihentető, kényelmes alváshoz. Ráadásul a csomagban található kompresszornak hála, néhány perc alatt felfújhatód, nem kell erőlködni, küzdeni. A matracot kifejezetten autóba tervezték, a méretei úgy lettek kialakítva, hogy kényelmes legyen az autó hátsó üléséhez. Bársonyos felülete komfortos érzetet biztosít. Spórold meg a “Zimmer feri” vagy a sátorhelyek árát a kempingekben és válassz egy bárhol, bármikor bevethető alvóalkalmatosságot!

Tulajdonságok:

  • Műanyagból készült
  • Könnyen elhelyezhető
  • Bármely autóhoz használható
  • Bársonyos felület
  • Javítókészlet
  • 2 párna (kb.: 38 x 25 cm)
  • Kb. méret leengedve: 86 x 40 x 135 cm

Automata pumpa autós adapterrel:

  • Dupla fúvóka
  • Be/kikapcsoló gomb
  • 12V 2A

Az elektromos pumpát autód szivargyújtójához is csatlakoztathatod, felfújáshoz és leengedéshez is használhatod. Teljesítménye 60 W, feszültsége 12 V, az összes szükséges tartozékot tartalmazza, a csatlakozó kábelt az autó szivargyújtójához (180 cm) valamint a hálózati adaptert is (bemeneti feszültség: 230 V, 50 Hz, 0,5 A - kimeneti feszültség: 12 V, 4500 mA). Akár egy felfújható széket, akár egy játék kastélyt kell felfújnod, ez az elektromos pumpa praktikusabb, mint bármely másik pumpa. Könnyítsd meg az életedet ezzel az elektromos pumpával!

 

Raktáron   (85 Db)
64,82 $
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Google Termék Kategória
2015
Gyártó
Prolight
EAN
5999571024438
Hiányosságok és hibák
Tájékoztatjuk, hogy minden erőfeszítésünk ellenére, nem tudjuk garantálni, hogy a közzétett információk és képek nem tartalmaznak hiányosságokat és hibákat, ezek nem képezhetnek jogalapot, semmilyen jogi követelésnek. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.
Cikkszám
amillion0284