Kezdje velünk a vásárlást! Játék, ajándék, szabadidős és autós kellékek egy helyen!

Kérdése van? Hívjon minket! +36307999093

Anprot - Bokarögzítő
Anprot - Bokarögzítő
5,35 $

Anprot - Bokarögzítő

Anprot - Bokarögzítő
Anprot - Bokarögzítő
Anprot - Bokarögzítő
Anprot - Bokarögzítő
Anprot - Bokarögzítő

Védje meg lábát és minimalizálja a sérülések esélyét ezzel a bokarögzítő eszközzel! Termékünk nagyon jól tartja a lábat és a bokasérüléseket követő esetleges problémákban is segítséget nyújthat. Tökéletes mind az idősebb korosztály számára, mind olyan sportolóknak, akik a lábat erőteljesen igénybe vevő, rendszeres testmozgást végeznek. A bokarögzítő légáteresztő és tökéletesen igazodik a láb formájához. A szalagokknak köszönhetően kellően rögzítheti a bokavédőt.A nyitott rész a saroknál szabadabb mozgást tesz lehetővé, akár beltéri, akár kültéri sporttevékenységről van szó. Kényelmes, légáteresztő, rugalmas, tartós és mosható.

Méret: Manuálisan állítható szallagoknak köszönhetően.

Könnyed mozgás

 

A kemény anyagból készült bokarögzítők túl erősen stabilizálják a lábat, ezáltal térdsérüléshez vagy végtagfájdalomhoz vezethetnek. Ez a közepesen merev eszköz a megfelelő mértékben rögzíti a bokát, ezzel egyszerre véd és megelőzheti a problémákat.

 

Kényelmes és tartós

 

a bokarögzítő a legjobb választás. Megfelelő mértékű tartást ad a bokának, anélkül hogy befolyásolná a lábak vérkeringését. Akár a sérüléseket követő gyógyulási folyamatot is felgyorsíthatja, mivel összeszorítja az izmokat és az ínszalagokat.

 

Vásárlás esetén kérem vegye figyelembe , a vegyes beszállítás miatt a termék színe véletlenszerüen kerül kiválasztásra.

Raktáron   (53 db)
5,35 $
Adatok
EAN
5999120903900
Cikkszám
amillion3705